Keitä me olemme

Wellness Sentteri Oy on vuonna 2004 perustettu fysioterapia- ja kuntosalipalveluita tarjoava yritys Tornionjokilaaksossa. Ensimmäinen toimipaikkamme oli Kenttätiellä, josta siirryimme nykyisiin tiloihimme Pellon keskustaan kesällä 2007. Aloitimme toiminnan fysioterapiapalveluilla ja seuraavana vuonna 2005 avasimme kuntosalin. Kuntosalitoiminnan lähtökohtana oli tarjota kaikille soveltuvia, turvallisia ja monipuolisia kuntosalipalveluita hyvillä laitteilla.

Tästä syystä laitemerkiksi valikoitui arvostettu laitevalmistaja Technogym. Saimme kuntosalista samalla hyvän lisän fysioterapian työvälineeksi. Tähän päivään mennessä olemme tietoisesti ja johdonmukaisesti kehittäneet fysioterapiapalveluita monipuolisin koulutuksin ja uusin laitehankinnoin. Lisäksi olemme keskittyneet toiminnan joustavuuteen ja hyvään asiakaspalveluun. Palveluvalikoimaamme kuuluu perusfysioterapian lisäksi muun muassa työfysioterapia, MDT-terapia, lymfaterapia sekä akupunktio.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää kuntosalitoimintaa ja pysyä ajanhengessä. Nykyään salillamme onkin alkuvuosiin verrattuna laitteita monipuolisemmin, joista viimeisimpänä hankintana on Technogym-porraskone. Harjoittelun tuloksellisuuden ja turvallisuuden takaamiseksi tarjoamme asiakkaille aina ohjauksen ensimmäisellä kerralla. Tavoitteellisempaan harjoitteluun tarjoamme PT-palveluja, ravintovalmennusta, kuntotestausta sekä mahdollisuuden palautumisen ja levon seurantaan keskittyvään Firstbeat-mittaukseen. Fysioterapia- ja kuntosalipalvelujen lisäksi meillä on tuotemyyntiä: vuodesta 2014 olemme edustaneen kotimaisia Polar-urheilukelloja.

Sittemmin myyntivalikoimaamme alkoivat täydentämään myös On-Running ja Icebug juoksu-, treeni- ja vapaa-ajan kengät. Kotimaiset SportLife Whey -proteiinituotteet kuuluvat myös valikoimaan. Tärkeintä meille perheyrityksenä on, että asiakkaiden liikunta- ja toimintakyky paranevat fysioterapian avulla, kivut lievittyvät ja he voivat alkaa nauttimaan liikkumisesta.

Kuntosaliharjoittelusta saa lihaksiin voimaa ja kestävyyttä sekä niveliin liikettä, mikä taas tukee toiminta- ja työkykyisyyttä. Sen vuoksi tarjoamme itse maksaville fysioterapia-asiakkaillemme vapaan pääsyn kuntosalille aina hoitokertaa kohden. Kaiken kaikkiaan haluamme tarjota asiakkaille Arjen Hyvinvointia.